2024-04-11 171 浏览
店舖面积小,有一啲新奇少见嘅饺子口味,同埋唔同主食嘅套餐combinations 。选择饺子同主食嘅时候,可以拣多葱,正!墨醉鸡饺:醉鸡味唔算浓郁,肉都算爽,皮唔厚。唔系好明个「墨」字代表乜嘢,我仲以为系有啲墨鱼味,但食落又唔觉得有墨鱼丸𠮶种弹牙感觉。总结就系正正常常,我会期待更重啲嘅酒味,同埋以为会弹牙啲。芫荽豆浆汤米线未搅匀饮一啖,就系豆浆鸡汤嘅味道。搅匀咗之后再食吓食吓,就觉得啲芫荽同葱抢咗豆浆嘅甜味,剩低啲青草味。觉得都系就咁豆浆汤,芫荽都系沟落麻辣汤会比较合我嘅口味。炸醉鸡翼:呢个酒嘅感觉比起个醉饺浓郁,个皮都炸得松脆。整体系满意嘅。虽然试咗,都系觉得醉鸡都系平时浸酒𠮶种,会更加嫩滑同酒香味浓郁啲。但系不失系新奇值得一试,整体都唔错。整体嚟讲,都系OK嘅选择。应该都会回头,再试吓其他口味。环境: ★★☆☆☆ 味道: ★★★☆☆ 值得试指数:★★★★☆

选择饺子同主食嘅时候,可以拣多葱,正!

墨醉鸡饺:

芫荽豆浆汤米线

炸醉鸡翼:

整体嚟讲,都系OK嘅选择。应该都会回头,再试吓其他口味。

环境: ★★☆☆☆

味道: ★★★☆☆