2015-02-23 610 浏览
之前唔系太钟意板长, 多数都会拣其他寿司连锁店, 今日经过呢间板长, 又唔想谂食咩, 就入左去而家板长要用平皮电脑黎落单 (虽然有少少慢), 又可以睇返落过d咩order赤贝寿司都ok, 几爽口珍宝赤虾寿司, 佢有分珍宝同普通, 我就拣左珍宝, 都真系几多肉下个虾头好靓仔, 整张close up睇下火炙鱼背寿司, 好正, 我怀疑其实系左口鱼寿司三文鱼寿司, 条鱼生好长 帆立贝寿司, 都几厚肉下墨鱼寿司, 普通火炙鳗鱼寿司, 呢个真系超好食, 鳗鱼本身非常厚身, 烧到好香, 食落好juicy好有口感, 正!! 珍味广岛蚝寿司, 几得意, 又唔可以话佢唔match/ 唔好食, 唔会腥, 几有口感, 不过谂极都系觉得个配搭有少少怪芥末鲍鱼寿司, 其特别, 又爽口, 芥末都几重芥辣墨鱼军舰, 应有系芥辣八爪鱼军舰, 咩名都好, 好食就得萤光鱿鱼军舰, 我就唔敢食啦, 有d怪, 见到个样仲觉得怪怪地温泉玉子, 本身就唔太差的, 不过个蛋黄熟左d, 如果生d会好食d几surprise佢个质素, 食落去唔似连锁寿司店, 有d寿司整得几好食d饭仲系暖的, d 鱼生好新鲜!!
赤贝寿司都ok, 几爽口
赤贝寿司, 珍宝赤虾寿司
个虾头好靓仔, 整张close up睇下
火炙鱼背寿司, 好正, 我怀疑其实系左口鱼寿司
火炙鱼背寿司
三文鱼寿司, 条鱼生好长
帆立贝寿司, 都几厚肉下
墨鱼寿司, 普通
三文鱼寿司, 帆立贝寿司, 火炙鱼背寿司, 墨鱼寿司
火炙鳗鱼寿司
珍味广岛蚝寿司
芥末鲍鱼寿司, 其特别, 又爽口, 芥末都几重
萤光鱿鱼军舰
, 我就唔敢食啦, 有d怪, 见到个样仲觉得怪怪地
芥末鲍鱼寿司, 芥辣墨鱼军舰, 珍味广岛蚝寿司, 萤光鱿鱼军舰
温泉玉子
温泉玉子
d饭仲系暖的, d 鱼生好新鲜!!

2015-02-21
$167.5 (晚餐)
赤贝寿司, 珍宝赤虾寿司
火炙鱼背寿司