J.moon

2022-12-03 91 浏览
小薯会嚟J Moon大部分原因系比佢个好靓布置同打卡食物吸引咗,所以对佢啲食物质素无太大期望,而结果都真系好合乎预期😂当晚叫咗Nasi-Goreng Styled Spaghetti with Prawns ($148)同J Moon Pizza($138),味道符合佢嘅价位,系好typical嘅港式西餐。你唔会觉得难食,因为Seasoning 同 dressing 好重手,够晒入味。但有少少重手咗,太咸,特别系个spaghetti。其实净系食到酱汁嘅味,但pizza个饼底系几脆嘅。至于个环境系几靓嘅,不过系人哋果边🤣。因为间餐厅分开两个areas(最尾两张相),一个好靓天花板有好多波波灯,另外果边系一间黑房lol,咩都无。而且啲chairs好矮,坐得唔舒服。小薯唔会再嚟,建议想去嘅booking要讲明坐边度😆。

J  Moon  Pizza

用餐时段