2025-08-11
Glass house 食過好多次,K11呢間,Yoho 果間都食過好幾次,食物其實不嬲都覺得唔好食,食嘅只係個環境,夠chill 夠舒服。但而家連呢樣都無,Waiter 果種唔禮貌嘅服務態度真心令人火滾,安排左我地坐bar枱,行到過去,Waiter 將原本拉開左可以坐嘅整櫈一下大大力咁卡返入去枱腳,大力嘅程度嚇左我地一跳。同明明拉開嘅櫈點解要卡入枱腳,要我地再拎返出嚟?真心無禮貌同無理頭。食物差到打唔到食評,食過人生中最難食嘅紙皮豬扒,又凍又硬,連吞都吞唔到,但飲品9年都未到,又無水,好在仲算年輕可以吞到,長者唔建議食,怕有危險。西多士就茶記30蚊件都好食過佢。好在無食afternoon tea, 唔係應該當場喊出嚟,男人老狗要咁就真係得啖笑。整體咁講,呢世見到Glass house 都唔會再入去。完
紙皮豬扒三文治,無負星無計
西多士
燒過嘅西多士