2019-08-19 1782 浏览
星期六同啲姊妹嚟食个brunch, 就算系午餐时间佢都系brunch嚟㗎㖞。我觉得个brunch menu系比平时午餐更吸引,有至少十几款可以拣,burger, sandwich, egg benedict, granola yogurt etc. 好多都好似好吸引!呢间野既pancake 应该系出名嘅,因为真系几唔错!系非常厚身嘅,唔系麦当劳𠮶啲好薄嘅。可以拣两块定三块定四块嘅, topping亦都系可以拣嘅。佢系美式x墨西哥餐厅,所以会有fish taco呀或者其他墨西哥style嘅食物,呢个系mexican style breakfast有人减肥想食冇咁肥嘅,拣咗沙律。呢个系蟹肉牛油果酱沙律,几fresh, 但系有啲鱼籽既咸味又几好味~呢间嘢仲有卖啲蛋糕呀,cupcakes, 牛角包咁。呢个牛角包都几唔错,成碟增肥之选因为地段嘅关系,佢一个dish都成150至200+,食物portion唔算大,但可以同朋友可以坐得耐chat下,人唔多hea个下午就几好~