2024-03-20 506 浏览
呢度既菜款都系自家设计,出面系食唔到架。有时仲会有时令既季节限定。认真要黎试下喇。今晚我地点佐既餐1.日本香葱豚肉卷2.香脆鸡皮 (脆皮食落好似饼干)3.芝士肉丸配黄金蛋4.味增萤光鱿鱼 (季节限定)5.富士苹果豚肉卷 (必食)6.明太子紫苏豚肉卷 (必食)7.盐烧大虾 (大大啖爽口既虾肉)8.鸡肉卷配黄金蛋 (必食)9.厚烧牛舌 (嫩口爽脆)10.樱花虾樱花饭团 11.日式酱油烧饭团 (有饭焦既口感)12.TKG月见香蒜拌饭 (好吃)13.唔知饮佐几多杯酒同酒 (清酒/威士忌/黑白啤酒)中意似啤酒既朋友一定要试下黑啤沟白啤,中和得岩岩好!黑啤既滑口,苦甘得黎又可以比白啤沟一沟,突然顺口清爽哂^_^值得一提既系,肉质食落系好新鲜,烧既火候好到位,锁到肉汁之余唔会干身好柴。另外佢地既汁系神仙水,配落D肉度系层次既升华。令我觉得最回味既系明太子紫苏豚肉卷(配汁),沾佐个汁食落中和明太子既咸味,中间夹住既紫苏令成个豚肉卷变得不一样,真系好好味,JUICE。仲有,念念不忘既鸡肉卷配黄金蛋,食落口感好似系软骨同鸡肉被打碎形成,口感系好爽口,加埋粒黄金蛋,系甜既蛋香汁,好MATCH。富士苹果豚肉卷

呢度既菜款都系自家设计,出面系食唔到架。
有时仲会有时令既季节限定。认真要黎试下喇。

今晚我地点佐既餐
1.日本香葱豚肉卷
2.香脆鸡皮 (脆皮食落好似饼干)
3.芝士肉丸配黄金蛋
4.味增萤光鱿鱼 (季节限定)
5.富士苹果豚肉卷 (必食)
6.明太子紫苏豚肉卷 (必食)
7.盐烧大虾 (大大啖爽口既虾肉)
8.鸡肉卷配黄金蛋 (必食)
9.厚烧牛舌 (嫩口爽脆)
10.樱花虾樱花饭团
11.日式酱油烧饭团 (有饭焦既口感)
12.TKG月见香蒜拌饭 (好吃)

富士苹果豚肉卷,一定要试,富士苹果既果甜中和豚肉既咸味,酸酸甜甜好好味。系一种好FRESH清新既配搭。

最后建议大家唔急都要去下个厕所,服务好好,好干净,口腔清洁用品全齐。真系做到日本人应有既要求,NICE

介绍过既朋友都中意😛

注意晚市有分场次,尾场是8:30开始,不过有啲必食款可能就买哂,建议周末电话预约。
2024-03-02
用餐时段