2025-05-10
早幾日同朋友去左山林道打邊爐,網上見到有免費海鮮送,好吸引一入到去店員就介紹有咩餐,做緊快閃優惠 二人同行一人半價🐮澳洲M4-M5和牛套餐 $308 無限時任食 🐥送日式和風雞煲 ~ 雞件都幾滑,好入味,仲有雞腳,最特別有紫薯係入面同時店員叫我地係社交平台打卡,share以及留言即可領取免費蒸海鮮🦐🦪動動手指就可以拎到,好豐富既鮑魚、蒜蓉蒸帶子、蝦、蠔、蒜蓉粉絲蒸蟶子鮑魚大隻厚肉好鮮甜、帶子勁多汁,又多膏、蝦都幾彈牙、蒜蓉粉絲蒸蟶子用竹筒裝住、好別緻,蟶子好新鮮,粉絲吸收d精華,蠔都唔錯每日數量有限 送完即止提早預約將會優先安排雞煲食到差不多,可以加豬骨湯打邊爐🐮任食澳洲M4-M5和牛 ~ 油花分佈好靚、牛味濃郁、口感嫰滑,份量十足🐮牛白肉 ~ 又叫牛胸爽、渌2-3秒就食得,入口清甜帶牛油白味,口感脆而爽口🐮頂級牛肉 & 牛肩胛 ~ 同樣大大片,牛味濃郁,口感嫰滑,目測有8片🐽保濕豬豚肉 ~ 幾有驚喜,一D都唔柴,名副其實既保濕豬自助區有唔同種類既火鍋配料、甜品、炸物及飲品🥟我地拎左雲吞、迷你魚皮餃、福袋、海膽丸、蜂巢豆腐、冬菇、雞脾菇、豬皮 & 蒿荀飲品:拎左支真露溝忌廉鮮奶、無糖烏
一入到去店員就介紹有咩餐,做緊快閃優惠 二人同行一人半價
🐮澳洲M4-M5和牛套餐 $308 無限時任食
每日數量有限 送完即止提早預約將會優先安排
雞煲食到差不多,可以加豬骨湯打邊爐
🐽保濕豬豚肉 ~ 幾有驚喜,一D都唔柴,名副其實既保濕豬
自助區有唔同種類既火鍋配料、甜品、炸物及飲品
飲品:拎左支真露溝忌廉鮮奶、無糖烏龍茶
🍨甜品:曲奇 & 士多啤梨雪糕各一球、木糠布甸 & 燉蛋
食物款式都幾多,不過個胃無咁多位,下次可以叫多D朋友一齊食 ~