2020-11-17 1276 浏览
相信利园3期呢间旗舰店好多人都嚟过,贪呢间分店可以慢慢坐低倾下计之外,仲可以食下d特别野。我试过饮佢分店限定嘅饮品外,呢个pancake我都试过两次,味道唔错。想食pancake又唔想等位,未尝唔系一个选择! 🍴 Tiramisu Cream Pancake ($88) ⭐️⭐️⭐️💫 要等待一段时间,因为系即叫即整。甜度同份量适中,卖相几吸引,pancake做到松软效果,Tiramisu味浓,会食上瘾!加上上面大大球嘅朱古力雪糕,满足! .............................. Starbucks Coffee 地址📍: 铜锣湾新宁道1号利园三期1楼101-110号舖 总评分: 6.8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫 环境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 服务👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️ 卫生🧹: ⭐️⭐️⭐️💫 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️

Tiramisu Cream Pancake

环境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服务👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️
卫生🧹: ⭐️⭐️⭐️💫
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️
$88 (宵夜)
Tiramisu Cream Pancake