2018-02-04
其實好少女仔lunch time要好似男仔一樣食茶餐廳碟頭飯先夠飽,通常一份三文治或者一碗車仔麵已經好夠,最近俾我係公司附近發現左原來呢邊唔止有煮打菜,仲有間叫煮打麵,一於lunch time試試佢!環境:舖頭入面不設座位,出面就放左兩張枱仔,坐得4-5個人,而且始終係係條街到食,呢排又天寒地凍,都係叫外賣算啦。服務:呢度可以預先用whatsapp落單叫外賣,如果成班同事一起叫外賣就真係好方便,各自打番自己想叫既野食,唔怕漏單或者錯單。衛生:眼見舖內地方都幾企理,但承上所講,堂食既話要係出面食,衛生情況爭d喇。但如果叫外賣既話就冇問題!味道:今次叫左魚蛋雞翼米。雞翼係我個人喜好,所以基本上食親車仔麵我都會點,而呢度既雞翼其實一般般,煮得過左火,雞肉有d鞋。但咖哩魚蛋係必點之餸,點解?一黎都幾好味,夠實淨夠彈牙,唔係發到好大既入面鬆泡泡既發水魚蛋,二黎我地計過,就咁嗌小食魚蛋10蚊得9粒,但車仔麵叫魚蛋就7蚊有8粒!抵好多呀!抵食:25蚊既兩餸麵,雖然係呢區都仲有其他選擇,但其實呢度既質素都唔會被比下去,而且呢度可以提早用whatsapp落單,所以落到去唔使等即刻有得攞,我諗我以後都仲會
抵食:25蚊既兩餸麵,雖然係呢區都仲有其他選擇,但其實呢度既質素都唔會被比下去,而且呢度可以提早用whatsapp落單,所以落到去唔使等即刻有得攞,我諗我以後都仲會繼續幫襯!