2019-10-02 30 浏览
由细到大都好中意食鸡翼,成日谂有间铺头专卖鸡翼既就好啦😜🤣大个左发现香港铺租咁贵,净系鸡翼点维持到生计!点知近排真系有专卖鸡翼既铺头,仲愈来愈多分店添😍😋睇泥好多人同我一样都钟情食鸡翼😜😜😜鸡翼套餐 ($118/12件) 鸡翼有9款味道选择,店舖会不定时出新味同update味道~有啲系炸鸡翼有啲系烧鸡翼!套餐可以拣3款口味配一杯饮品🥰📍港式避风塘蒜香虽然依款味道比较常见,炸鸡翼新鲜热辣外皮炸到脆卜卜😝微辣配上炸蒜粒系港式经典,肉质好juicy嫩滑,好味道!📍讲呢啲友情万岁柠茶冻柠茶就成日饮,整做鸡翼就第一次见~酱汁酸酸甜甜,同西柠鸡有几分相似,但甜度就较低,味道好特别好清新,而且烧鸡翼配上酱汁,更加juicy呢😋📍韩式蟹皇蟹籽oppa这个新口味超级吸引😍😍😍十分推荐喜欢吃蟹肉的朋友呢😚鸡翼上面堆砌了满满的蟹籽和蟹柳丝,一口鸡翼一口蟹籽,毫无违和感~鸡翼皮上仲涂满又蟹膏酱,完全估唔到咁夹!店舖有少量企位,经过快d试下啦!
鸡翼套餐 ($118/12件)

📍港式避风塘蒜香

📍讲呢啲友情万岁柠茶

📍韩式蟹皇蟹籽oppa

店舖有少量企位,经过快d试下啦!
  • 韩式蟹皇蟹籽Oppa