新都城UNY开左喇, 黎朝圣下先, 买完啲日本grocery梗系顺道去埋斜对面个间桂花小幸lunch啦, 今日出期地无之前等咁耐, 店内都系一向嘅干净, 食得安❤️.🍜麻辣牛三宝面 店家嘅台式麻辣汤底真系好得, 中辣足以食到流汗💦, li碗面有齐劲腍嘅牛筋, 唔使用牙力食嘅好味牛腩n大大条牛肚, 份量仲要好多添, 除此之外亦有红萝卜, 菜之类, 汤底甜好多之余仲好健康, 重点系味道多浓但完全食唔出味精Good.🍚盐酥鸡排卤肉饭食过好多店嘅盐酥鸡排, li间真心数一数二正, 薄薄炸皮现炸所以爆脆, 全块鸡排肉都系嫩滑唔干柴, 绝对系必食item.🐗麻辣牛肚我觉得两个人点都order多一个小食开心share, 超级麻辣一路食一路滴汗💦, 牛肚劲腍身好好食呀, 而且咁大碟都只系42蚊ja.🧋店家另一样特别之处就系佢啲台式特饮足料又大杯, 咁嘅价钱实在抵饮, 推介: 黑糖珍珠奶茶🧋, 红豆豆乳<巨多好味红豆>.
🍜
牛肚