餐厅: 麻辣風雲
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-11-10 85 浏览
今次终于有得坐个亭 呢度嘅装修舒服得黎又有古典风, 环境同嘢食都好IG-able! 年青人食中菜唔会觉得老土, 好似我咁带呀爸呀妈黎佢地又觉得几新潮得意呀爸成日话好想食酸菜鱼, 但佢其实又唔食得辣 好彩💛麻辣风云嘅版本可以自选辣、麻、酸度, 小辣小麻中酸就啱哂我地口味🐟 二次回访, 酸菜鱼都仲系咁足料咁大盆, 滑溜鱼片简直系可以用海量黎形容🐟 default跟咗宽薯粉|蒿笋|芽菜|海鲜菇多款配料,3️⃣个人食都够!无饭不欢嘅呀妈就要叫返碗饭送下🍚, 炒饭又几抵食, 榄菜炒好够味, 四季豆加肉碎有咬口话哂二访, 小店有新菜式系有惊喜荔枝虾球用干冰上劲有仙气💨, 炸到外层红卜卜嘅虾球挂系盆景树上真系好似荔枝咁好得意🎄摘落黎蘸荔枝蜜黎食好香甜里面嘅虾胶非常弹牙🦐新菜式仲有红枣麻糬心太软都系一粒接一粒食唔停口, 将糯米粉酿入红枣开口, 再淋上桂花蜜🌼 超级香甜又有烟韧 最后食辣野都系要嗌嘢饮, 而家店内做紧promo $8.8/1.8L水蜜桃杂果茶超抵饮🍹,成个玻璃壶有埋水喉俾你扭开黎斟, 虽然冰度固定, 但斟到出黎够冻又唔会有埋冰块🧊, 系水果嘅天然甜而唔会过甜🍑-荔枝虾球🍤($68)招牌酸菜鱼
今次终于有得坐个亭

呀爸成日话好想食酸菜鱼, 但佢其实又唔食得辣

榄菜四季豆粒炒饭

话哂二访, 小店有新菜式系有惊喜

摘落黎蘸荔枝蜜黎食好香甜

里面嘅虾胶非常弹牙🦐

新菜式仲有红枣麻糬心太软

红枣麻糬心太软

水蜜桃杂果茶

荔枝虾球🍤($68)
招牌酸菜鱼 小辣小麻中酸🐟($268)
榄菜四季豆粒炒饭🍚($88)
红枣麻糬心太软❤️($58)
水蜜桃杂果茶🍑($8.8/1.8L)
榄菜四季豆粒炒饭
红枣麻糬心太软