Poking

2023-10-02 14 浏览
今日去拎Iphone15 pro大喜日子!因为预约时间下午所以决定中午去左同朋友去食健康野 而我朋友未食过poke bowl 系上环揾左呢间比佢try try餐厅里面装饰是小清新 偏日系我地一人叫左一碗bowl 佢未食过就先叫左signature既Creamy baby里面有三文鱼、牛油果、鸡蛋丝、豆腐、青瓜、蟹籽、木鱼丝、脆炸蒜粒、寿司饭及沙律,再配上芥末沙律酱,佢叫多一杯美式咖啡Creamy baby $118一上台超丰富 三文鱼切成正方体一粒粒 仲有好多蔬果配搭 口感好丰富之余 亦有营养 再加上沙律酱好开胃 朋友不经不觉食完整碗!自选bowl(Me)香煎鸡排、中华沙律、鸡蛋丝、粟米、蟹柳、木鱼丝及寿司饭沙律 配蜜糖黄芥末酱香煎鸡排超出色、很香口嫩口!我朋友吃了也认同!沙律我觉得一定要有配粟米粒 会有甜甜味道 喜欢🥰🥰🥰以下我哋清盘证据😂😂另外我地两杯咖啡一杯是美式咖啡一杯是椰青冰萃咖啡 之前有喝过这类配搭 但不是每间都冲得好喝 这杯是我认证过好喝的!椰青和咖啡配搭好喝
今日去拎Iphone15 pro大喜日子!
因为预约时间下午
所以决定中午去左同朋友去食健康野
而我朋友未食过poke bowl
系上环揾左呢间比佢try try

餐厅里面装饰是小清新 偏日系

我地一人叫左一碗bowl
佢未食过就先叫左signature既Creamy baby

Creamy baby $118

自选bowl(Me)
香煎鸡排、中华沙律、鸡蛋丝、粟米、蟹柳
、木鱼丝及寿司饭沙律 配蜜糖黄芥末酱

以下我哋清盘证据😂😂

另外我地两杯咖啡