2025-05-31
1️⃣韓式蜂蜜芥末炸雞🍯🍗 ($65)標準套餐(全份):雞下髀x1, 雞翼x2, 雞金塊x4, 薯條x12️⃣招牌煙燻醬炸雞💨🍗 ($53)半份套餐:雞下髀x1, 雞翼x1, 雞金塊x2, 薯條x1*🍟薯條可揀 原味/蒜香牛油/Shake紫菜粉因為近排社交平台都見到有介紹,睇落好似好好食,所以就走咗去食!結果冇令我失望😍呢間鋪嘅炸雞非常有質素,首先炸得勁香脆,炸漿調味啱啱好,今次揀嗰兩款炸雞醬各有特色,蜜糖芥末甜辣非常開胃,煙燻醬好smoky夠晒惹味,炸雞中間仲有雞油,一定會再去食!另外想講吓佢個雞金塊,都幾特別,本身以為係麥樂雞,打開先知原來係攪碎豬肉,食落非常有口感,另外配有三款醬,包括炸雞嗰兩款醬,另外仲有酸忌廉醬✨薯條方面個人覺得紫菜粉味好好食,不過蒜香牛油就麻麻哋,比較油身,同薯條唔係好夾咁😮
2️⃣招牌煙燻醬炸雞💨🍗 ($53)
半份套餐:雞下髀x1, 雞翼x1, 雞金塊x2, 薯條x1
*🍟薯條可揀 原味/蒜香牛油/Shake紫菜粉