2014-05-25 9621 浏览
是日朋友介绍了间位于九龙湾既“小樽駅日式放题“俾我一家大细去品尝!今晚即刻去品一尝下,首先我地叫左刺身,D刺身非常新鲜,寿司种类多,烧尤鱼软骨串,鸡串,加上酱汁食落去非常好味,!芝士年糕,铁板炒牛油带子,羊架,七味鸡软骨,吉列炸蚝食落去非常香囗,呢D大家一定要品尝下.      记得吾好忘记叫“蟹肉龙虾汤“丫。呢碗汤非常好饮,饮落去鲜甜,又香,岩晒大细朋友饮,无得顶!~天妇罗-新产品*香蕉夫天妇罗*食落去好特别口感,甜甜地中带有少少酸,!*温室甜蕃薯天妇罗*系一粒粒非常小既小蕃薯仔,食落去甜,可以做甜品品尝,V GOOD!今晚呢餐放题食得非常开心,而且D服务员非常有礼貌,D厨师师父效率也很快,所以我地会再去帮衬,带埋朋友一齐去食^^

2014-05-17
  • 龙虾汤,日本甜蕃薯,羊架