2013-07-19 2622 浏览
一定要预先订位就唔洗等. walk-in 晚饭时间应该要等比较耐近期都比较hit 食鸡煲. 个人觉得食鸡煲+打边炉任饮任食真系唔差.7点半食都系149(已加一)暂时未揾到一间可以代替到.入座后计时2小时,够钟前30分钟last order 所以即系得个半钟食地方宽敞 design令人舒服鸡煲因为一行5人, 有2个锅底. 禁就以为2个煲位食2个鸡煲但原来只提供1锅鸡煲同1个清汤底有 无辣.bb辣.少辣&中辣因为新尝试所以就简左bb辣. 味道几入味.有足够既材料去引个味道出黎.任饮任食既关系所以鸡既份量唔算多.食完鸡煲之后可以加汤底继续打边炉食放题既习惯系每样野食叫1样好味再叫首先都比较麻烦既系 佢既1客系真系得1件(因为外面既1客=人数数量) 但系有d食物又黎得比较多好似: 鹅肠.鸡片 真系黎比较大份饮品design精美. 但后期可能叫既饮品比较多..所以精美果part都无做到. 后期既饮品有部分都已经唔冻饮品选择多.但汽水选择比较小有时仲黎错左饮品..食物各样食物都新鲜肥牛.黑豚肉都好新鲜!小食都唔差. 有日式又有韩式海鲜既选择比起出面既打边炉放题都唔差蔬菜选择都多. 油麦菜唔太新鲜.
7点半食都系149(已加一)
暂时未揾到一间可以代替到.
地方宽敞 design令人舒服

鸡煲

因为一行5人, 有2个锅底. 禁就以为2个煲位食2个鸡煲
但原来只提供1锅鸡煲同1个清汤底

有 无辣.bb辣.少辣&中辣
因为新尝试所以就简左bb辣. 味道几入味.
有足够既材料去引个味道出黎.
任饮任食既关系所以鸡既份量唔算多.

食完鸡煲之后可以加汤底继续打边炉
放题既习惯系每样野食叫1样好味再叫

首先都比较麻烦既系 佢既1客系真系得1件
(因为外面既1客=人数数量)
但系有d食物又黎得比较多
好似: 鹅肠.鸡片 真系黎比较大份

饮品
design精美. 但后期可能叫既饮品比较多..
所以精美果part都无做到. 后期既饮品有部分都已经唔冻
饮品选择多.但汽水选择比较小
有时仲黎错左饮品..

食物
各样食物都新鲜
肥牛.黑豚肉都好新鲜!
小食都唔差. 有日式又有韩式
海鲜既选择比起出面既打边炉放题都唔差
蔬菜选择都多. 油麦菜唔太新鲜.
皇帝菜 比 油麦菜 为新鲜

甜品
多款选择. 味道好
每款甜品都份量比较细分量 (一口蛋糕)

"益力多乳酪蛋糕" 味道浓郁.
"蓝莓芝士蛋糕" 食唔出芝士味道
"彩虹水果捞" 每样水果都有仲要切细小粒 好有心思
"玑烧棉花糖" 好岩小朋友食. 烧烧个面就上 但我都几钟意
"北海道牛乳奶冻" 牛奶味好重. 推荐

"芒果布甸" 外型为鲤鱼 加小许花奶 因为外型靓食落去都开心d 推荐

甜品系最好味同十分推荐
2013-07-18