🍉🍌Amour De Fruit Grande🍎🥝启德开咗新商场,梗系去朝圣下啦,里面其实各式各样舖头都有,特别有呢一间水果果汁店,好吸引,因为鲜制果汁同甜品,我都想买番支🔸如菓爱心脆果杯$58 - 甜甜蜜蜜,有三个口味,我就叫左蜜瓜,奶油新鲜打制,配合脆脆朱古力脆片&粟米片,同埋新鲜蜜瓜汁,啖啖蜜瓜肉,口感丰富,味蕾冲击非常之特别🔸十二星座果汁$38 - 白羊座- 白火龙果香蕉雪梨汁,结合了几种独特的水果风味,品尝这款汁饮时,会被丰富的口感所惊艳。它的质地柔滑而浓郁,可以感受到火龙果的细腻口感,香蕉的浓郁滑顺以及雪梨的清爽水分,令人愉悦的口腔享受。🔸自家制足料杨枝金露$38 - 第一印象是清新&美味。外观非常吸引人,丰富色彩,材料搭配赏心悦目好诱人。果肉的质地多汁,带有淡淡的甘甜味,给人清爽的口感,冻糖水的口感绵密细腻。🔸新鲜水果杯$25 - 有五至六样唔同水果切好系杯入面,觉得非常方便,有火龙果。提子,菠萝,橙,蜜瓜,西瓜,啖啖放入口,好爽甜🔸鲜制西瓜汁$48 - 丰富水分,清凉润滑口感,好岩夏季消暑解渴,天然的甜味西瓜本身就有一种天然的甜味,甜度浓郁,系比较健康既选择。一齐同朋
🍉🍌Amour De Fruit Grande🍎🥝

一齐同朋友买左几样,觉得脆果杯最特别☺️仲有十二星座果汁各有唔同功效,全部每日鲜制,又食得出唔系加糖水既水果,不妨黎试下🥰
2023-11-11
等候时间
10 分钟 (堂食)