2021-02-26 923 浏览
中环区📍斜坡上的西餐厅💛同几个朋友去开附近 喺OpenRice揾咗好几间唔错嘅餐厅 最后拣咗依一间叫DOSE嘅餐厅 最满意系依个超大份嘅猪肋骨有浓浓嘅BBQ味 个汁好好食啲肉都几冧身 唔会话柴/好硬三个人食都好满足!啖啖肉薯条炸得好好 好脆口不过其他两款菜就比较逊色海鲜焗饭同猪肋骨嘅价钱相若但系质素就麻麻 其实个味道系几好食海鲜都还好 重点系个饭唔系好够熟🥀虽然意大利饭多数较硬身 但有种感觉食紧生米嘅感觉😢 不过都系我个人取向 钟意食冧身啲嘅饭最后一个青口煲偏咸 一定要配多士食先啱啱好 可能加得太多肉肠 抢咗青口嘅鲜味 再加上系拎嚟𩠌酒 我哋走咗去就咁食😂Anyway 整体上系唔差 但系尚有改善空间🥂不过可以一试!一定要叫猪肋骨!!!!!!!!记住用OpenRice订枱埋单有八折!DOSE (中环)地址:中环卑利街28号地舖
中环区📍斜坡上的西餐厅💛

最满意系依个超大份嘅猪肋骨
有浓浓嘅BBQ味 个汁好好食
啲肉都几冧身 唔会话柴/好硬
三个人食都好满足!啖啖肉
薯条炸得好好 好脆口

不过其他两款菜就比较逊色
海鲜焗饭同猪肋骨嘅价钱相若
但系质素就麻麻 其实个味道系几好食

记住用OpenRice订枱埋单有八折!

DOSE (中环)
地址:中环卑利街28号地舖