2016-06-10 13569 浏览
有咩系开心不过可以唔使睇价钱钱就可以食晒所有钟意食嘅嘢?咁就当然系自助餐啦。咁㲻弟今日就去咗尖沙咀食中午自助餐啦,因为小弟见到 最近竟然做紧两人同行一人免费,咁即系做紧买一送一啊。(≧∇≦)好抵呀,就系咁样小弟就去咗同一家人一齐食享受一个假日。 餐厅系位于尖沙咀嘅龙堡国际酒店,虽然呢一间酒店嘅装修比较旧,但系百几蚊就食到自助餐㖞。自助餐价钱,酒店 质素。 而且酒店虽然系属于三至四星级,但系餐厅嘅食物质素同种类都不错呢。当然除咗有大家都会见到嘅三文鱼刺身等等之外就令我好惊喜嘅系竟然接近$200嘅价钱就有生蚝同长脚蟹。 parma ham: 蜜瓜好甜,火腿亦都够香,我差不多攞左10碟。 生蚝:生蚝系小弟最喜欢的食物之一,这间的虽然唔系即开,但系不太腥有鲜味而且不会太细只,不俗, 流心芝士挞:流心芝士挞如果系出边食差唔多要$20个㖞,贵过日本好多呢。这里就可以任食,而且即叫即焗,睇张相都见好吸引呀! 长脚鞋:比我想像中质素很不错呢,有啲地方的会太贪而且冇乜鲜味,但系这间餐厅的长脚鞋虽然是咸了一点点,但是也有一点先鲜味,而且很大只,易拆肉(☆_☆)。甜品:小弟唔系好钟意食甜嘢,所以无咩c
有咩系开心不过可以唔使睇价钱钱就可以食晒所有钟意食嘅嘢?
好抵呀,就系咁样小弟就去咗同一家人一齐食享受一个假日。
自助餐价钱,酒店 质素。
这里就可以任食,而且即叫即焗,睇张相都见好吸引呀!
甜品:小弟唔系好钟意食甜嘢,所以无咩comment
而且这间餐厅的汽水是任饮架,是玻璃樽的,好够气。