2024-01-15 284 浏览
咁多道菜我慢慢嚟讲啦!特色小食拼盘真系冧爆,由新鲜Spring roll到炸鸡都一流,色香味俱全嘅好开始🌟。辣粉丝沙律入口即溶,海鲜鲜甜顺滑,辣度够晒劲,食得我汗流浃背!湿炒河呢,滑溜溜嘅河粉夹杂著微咸嘅猪肉,吃落去嗲到不得了,简直系人间美味!至于菠萝炒饭嘅话,啱晒钟意得来速嘅你,香口菠萝嘅搭配真系全晒分!龙眼冰清凉解渴,再配杯浓郁泰式奶茶,饮到舌尖一阵暖洋洋。Fruity Shaky Yogurt嚟个尾声,清新果香令人心情大好。整体嚟讲,这里啱晒同三五知己分享呢个多味旅程🍍🥤👫。食物质素稳定,虽然人手有少少紧张,但都唔会影响我回头再黎嘅决心! 泰国风味,香港示范,下次再黎定必叫个拼盘开开胃啦!