今日去了猫狗街,开心同一众可爱朋友游戏🐕🐈‍⬛🐈🐇🐰,行得有点累,有人介绍有间不错的小店,可以试吓。 韩国菜又多选择,可以午餐太迟食,未能多尝不同食品,炸鸡,啤酒,解酒汤,蛋卷,烧饼,紫菜饭等等,都唔可以一一品尝。 服务员态度亲切,怕冷想转位,都亲切帮手,问佢那种饮品king size 一点,又温柔陪吹水,要加佢人工啦。今次可以系舒服环境谈天,优闲进食,赏心乐事。 牛乳松菜蟹薯饼:薯饼唔油,牛乳味令薯饼更creamy ,脆皮唔厚,现场即炸,是诚意之选,仲有特色芝士酱,芝士味香仲微辣,令人兴奋;沙律菜用柚子醋 配搭,清新减油腻感更强。 弦大熏猪手:份量很足两人分也刚刚好,烟熏味香,皮薄肉厚,皮脂不油,反而骨胶原充足,令人一见就爱。 士多啤梨泡沫:我就要了沙冰,超有惊喜,士多啤梨味浓,分量又大,可以一路品尝美食,一路开心饮住沙冰,又一次旅行chill 食。 仲有元祖芝士鸡未食,要留代下次,好好享受。

仲有元祖芝士鸡未食,要留代下次,好好享受。