2014-03-22 2459 浏览
個日我同個fd行完街就過去木村度,剛剛開張約5點9已經full左一半,坐底就開始叫野食見到好多顏色的單就樣樣叫下,有牛粒,芝士年糕,火焰壽司,燒青口等等,交單好快手,一抬手附近的女侍應就過來執單。到上菜時間大概等左15分鐘到就來齊,話曬都叫左~20樣野食,速度都唔錯,無漏單,無偷工減料,多次加單亦無走數味道方面略重,但對我來講亦非常滋味,尤其是牛粒同豬軟骨,令我一再加單。燒物只叫左秋刀魚,海蝦同青口,海蝦比較咸,青口蒜蓉好多,蒜味重,秋刀魚有起內臟,食落口唔會話好腥炸物有叫蝦天婦羅同多春魚天婦羅,味道都非常好,桌子上有預先擺定的醬汁,可以自己點小食有叫螺肉同八爪魚,一碟八爪魚有2~3只,體型都幾大下,螺肉基本上放了4分3個小碗,分量十足芝士年糕非常好味,流心芝士,而且熱,但幾飽肚甜品有好多種,每人限叫2份,我要左泡芙同雪米糍,雪米糍味道隨機飲品多數罐裝,大約8~10款到總結:我地星期六去加一都係每人15X,食物質素算幾好,對得起呢個價錢有餘,最緊要的女侍應好靚女,看落都係17歲~25歲到,得閒真係想去食(看)多次

芝士年糕非常好味,流心芝士,而且熱,但幾飽肚

飲品多數罐裝,大約8~10款到

2014-03-15