2022-12-30 212 浏览
今晚去奥海城行街,谂唔到食咩好,见到有间亚参鸡饭,谂起之前朋友介绍话佢d海南鸡饭好好味,就去试下。呢间铺头装修好靓,座位好阔落,坐得几舒服。d员工好好态度好好。呢排做紧3周年优惠,样样都好抵好想试。上菜速度快,好彩张枱够大😂海南鸡饭,卖相已经好吸引,份量又大份。有个好好饮嘅汤,清清地,有d鸡汤味,仲有d冬瓜喺入面。油饭好香。配左3种酱汁, 豉油姜汁同酸辣酱。鸡肉好厚肉,啖啖肉,都好嫩滑。班兰咖央多士, 咖央酱加牛油,多士外脆内软,好味。明炉酸辣亚参鱼,一来到,已经好震撼。有2个火热住d鱼,好快已经滚下滚下,个汁唔算太辣,我唔食得太辣既人都食到。仲叫左个小食,虾饼,热辣辣即整的,啖啖虾肉,非常爽口弹牙,非常推介!仲叫左两杯野饮,马拉奶茶和马拉咖啡,好好饮呀!

班兰咖央多士, 咖央酱加牛油,多士外脆内软,好味。

仲叫左两杯野饮,马拉奶茶和马拉咖啡,好好饮呀!