2015-01-22 3290 浏览
早场晚市放题  连加一先2百蚊到  咁既价钱相对既食物已经算不错   食放题第一样一定系叫刺身  刺身都系鲜甜  贝类好爽口  鱼生红白好分明亦好厚身  个刺身有咁既质素  我已经很满意系呢度亦可以食到烧蚝  蚝身不算细只   不过不失蚝侧边 分别系秋刀鱼同另一种鱼(忘了名字)  鱼肉好甜皮脆身  已经仲系好热的  证明即叫即煎  而且我亦等了一段时间先黎  再叫同样要等呢!寿司款式亦有不少选择  馒鱼好食!而且唔系细件  绝对足料!另外还有火锅打  配料好多选择  汤底亦3种选择  我拣了蕃茄汤(但我都挂住食忘了拍)  蕃茄汤蕃茄好浓郁  连食蟹柳果阵都食都茄味  好正!  佢应该系预了加汤才咁浓~但对于我呢个蕃茄迷真的好好食!啲员工服务态度很好  反应好快  唔驶叫都会自动帮忙收碟呢~  好钟意佢啲落单纸系咁  唔驶大大叠又要揾  咁样清楚有条理  好方便!!!另外*呢度既酒系任叫任饮呢!!(清酒梅酒啤酒...)  爱饮的你  系不错选择!!  葵芳对于住将军澳的我虽然几远  差唔多一头一尾~ 但呢间野地点好方便!  地铁站A出口一出  转左上电梯就到👍 近到呢!!!
系呢度亦可以食到烧蚝  蚝身不算细只   不过不失