2024-04-01 33 浏览
🥈抵食撑枱脚之选😝.虽然同🐡🐡都识左好多年😂但我都深知千祈唔好因为咁就懒,女仔都系要啲仪式感🥰日日番工咁辛苦,终于黎到长假期,放工接埋🐡🐡黎呢度食下西餐❤️.$368 二人餐有两个汤、两个前菜、两个主菜同两杯野饮,虽然加一另计,但讲紧宜家去café 闲闲地食一个意粉都要$100中到尾,一样要加一🙈呢度就已经包左咁多野,系抵食既😝南瓜汤正正常常,前菜两款,其中既白鳀鱼茄子蓉多士就真系几特别,茄子蓉食落几清新❤️ 鳀鱼其实系有啲似滑版既沙甸鱼☺️仲要老人家我呢个鱼骨磁石都冇食到有骨😍真系估佢唔到!个巴马火腿系同个价钱成正比😆.主菜加左$50 就要左个蒜香白酒蚬肉手工意粉,最值得一赞既就系个意粉,唔会太硬但又保持到烟烟韧韧既口感😋平时手工意粉都好易食到老人家我胃痛🥹但呢间唔会😍😍加左$90 既封门柳就正正常常😝.另外,加左钱叫左两个甜品💕百香果酱奶冻,好香浓奶味🥰配埋百香果酱酸酸甜甜咁❤️ TIRAMISU 好实在又够香浓🤤推介大家去到都加钱叫,加$38 一个呢个质素都算抵食!.
🥈抵食撑枱脚之选😝