2023-01-13 196 浏览
又再黎食铜锣湾店极尚大𤅀喜。已经去过多次 良朋欢聚同家人去 因为放题选择多 多款唔同口味嘅菜式可供选择 哈哈 由人手填纸仔年代食到而家手机Qr code 落单 快捷方便。必点刺身 三文鱼甜虾 北寄贝 带子 厚切之余 亦去货快 够新鲜各款特色寿司可以选择 重有外面提供热汤冷盘 小食响等候食物期间先医下肚饿 饮品亦多种不同选择 酒类同热饮都有 今次点一啲之前冇食过嘅 醉鲍鱼几烟靭又带酒香有粒红枣伴碟👍🏻红烧乳鸽炸得香又脆酸菜鱼冇谂到放题都有得食酸菜鱼制作都几认真 一锅上有埋薯粉莴笋酸辣味道均匀酱渍吞拿鱼他他洋葱加上酸甜汁酱几开胃爆蒜蒸扇贝 我至like黄金酱烧海虎虾又鲜甜朋友点一个热食一品瑶柱滑鸡粥粥煮得香又棉 鸡件又多热辣辣食正仲每次必叫嘅烧鳗鱼 烧羊鞍🤭😋😋😋 炸物等食物大家你推我让之下🤣🤭食晒 咁多嘢 朋友之间唔会计较🤭最后 都要食返啲水果 甜品。绿茶雪糕😋所完美嘅一餐#极尚大瀛喜铜锣湾#铜锣湾美食#日式放题#放题#刺生#sushi#hkfoodsnap#hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodshare #like4like
又再黎食铜锣湾店极尚大𤅀喜。已经去过多次 良朋欢聚
甜虾 北寄贝 带子 厚切之余 亦去货快 够新鲜

大家你推我让之下🤣🤭
食晒 咁多嘢
朋友之间唔会计较🤭
最后 都要食返啲
水果 甜品。绿茶雪糕😋
所完美嘅一餐
#极尚大瀛喜铜锣湾#铜锣湾美食#日式放题