餐厅: 沙田凱悅酒店咖啡廳
资讯:

2024-04-23 1299 浏览
好中意呢度食物款式够晒多元化, 而且店员服务殷勤😉食物refill & 执枱速度都好快, 真系五星级嘅服务🌟✨💰归本攻略✨1️⃣一开始梗系食海鲜&刺身:🦞龙虾、🦀长蟹脚、🦀蟹钳、🦐冻虾、帆立贝、蚬、🐟吞拿鱼、🍣三文鱼、带子等,完食已经归咗本一大截!当中三文鱼同长蟹脚系小妹最常encore 的😍2️⃣转攻熟食嘅🍲中西式食品, 我重点推介中式部嘅红烧花胶同鲍鱼🥰 你地又知唔知车仔面🍜档系可以走面呢? 咁就可以食到我🦑咖哩鱿鱼同🥬恰生菜, 加埋🐷猪血个肚都仲可以继续战斗😂 食埋东坡肉、老火汤、西班牙海鲜炒饭、🍕pizza、🥟意式云吞、🐟石斑鱼、烧味等,已经好饱啦😳 如果大家仲食得落, 仲可以食埋🥗沙律吧! 不得不提, 呢度指定时间仲会有限量嘅菜色供应, 系绝对唔可以错过ga😍⏰6:30PM焗牛油果配鲜虾及柚子芝士酱🧀⏰7:00PM火焰芝士焗龙虾 🦞⏰7:30PM炭烤斧头牛扒🥩3️⃣黎到甜品嘅环节,大众款式的🍨雪糕、🍰cake 同🍉水果都好齐全, 仲有糖果可以夹tim! 个人推荐红豆鲷鱼烧同即叫即整嘅Pancake, 坊间buffet 比较少有!

✨💰归本攻略✨

⏰6:30PM焗牛油果配鲜虾及柚子芝士酱🧀