2022-05-16 316 浏览
又嚟到厚福街揾食,次次经过呢间都未入过去食。系旺角成日都想食,但系夜晚经过𠮶时都劲多人排队。今次终于嚟到尖沙咀食佢嘅自选串烧饭!!价钱真系好吸引,只系需要62蚊就有4串串烧配饭跟嘢饮。我拣咗4选串烧丼饭~ 4串串烧下面就系白饭,饭已经被串烧遮盖分量非常足够👍🏼本身以为啲白饭会好dry,不过因为有跟个烧汁照烧汁,所以可以不断有汁捞饭。个饭呢𠮶时跟咗只糖心蛋,令我好惊喜!秋葵好好食好juicy葱卷牛肉块牛肉就有啲干,整体咬得有啲辛苦牛舌就都几好食👍🏼够冧同埋好够厚,多少少味就更好三文鱼鳍好香好脆👍🏼好食!叫咗杯蜂蜜绿茶 好难饮~好似饮水,个味好似道地再沟一半水咁。建议大家叫其他嘢饮总结嚟讲非常抵食,平时去居酒屋两串都要呢个价钱,何况佢跟埋个饭。而且选择非常多目测都有30度40个串烧选项畀你配饭。呢间我绝对会回头试埋其他串烧!

秋葵好好食好juicy
葱卷牛肉块牛肉就有啲干,整体咬得有啲辛苦
牛舌就都几好食👍🏼够冧同埋好够厚,多少少味就更好
三文鱼鳍好香好脆👍🏼好食!

4项自选串烧饭
4项自选串烧饭