星期二约左同事打边炉,之前系团购见到好抵同埋好吸引所以一早买左coupon及订左位,嚟到见到水静河飞,都有点惊,以为好唔掂,但系原来都唔系,我地八个人坐系房入面,先俾左两个炉我地,跟住因为八个人会送一条唧鱼俾我地,条鱼又要用个炉热住嚟食,哗,好夸张,张枱唔系大,但系要放三个炉系度,仲要好热呀!!!!!火锅底底点左一个沙嗲, 一个清汤,食物系一般既选择,团购已经有几份配料系送既,其余的都系一般的打边炉配料,送既有好多丸,虾丸,牛丸,墨鱼丸,猪肉丸,酱爆丸...都好新鲜及爽口弹牙㖞, 海鲜拉盘,有虾,圣子,蚬.都几新鲜的,份量都唔少,我见都好多圣子及虾,蚬都好多.虾都算大只及爽口的,圣子ok,蚬有沙.条唧鱼好大条,鱼汤好饭,唔鯹,鱼肉都好味,不过鞋左少少,唔知唧鱼本身系咪咁,我地另外都叫左一些肥牛,鲜牛肉,羊肉,都好鲜味,又薄身,跟住其它的有菜,豆腐,鲜腐竹,腐皮等等.我地限时1个钟45分钟,其实时间都好够,饭品包一渣酸梅汤,好甜,一渣菜蜜. 食到好饱呀!!其实呢度原来系我地之前又系帮衬团购的分店,下次试埋另外果间先.

2012-03-13
用餐优惠