2021-06-10 359 浏览
「Green Waffle」 <元朗>🔸美式劲厚车打芝士镬仔通心粉 Mac & Cheese Skillet $135Cheese Macaronn 🧀!!D 芝士坚多同浓厚 入口既满足感足已弥补个罪恶感🤤唔好睇佢细细碟 再多就会好漏🔹火龙果窝夫配自选雪糕 🧇Pitaya Waffle with Ice cream $78QR code 落单既关系,一下就点晒所有食物,结果甜品早到🤦🏾‍♀️比起正正常常叫个朱古力、士多啤梨waffle , 我地选择挑战下其他野😆系试伏既心态下 又觉得ok wor 火龙果同waffle 雪糕都match同埋食咗咁多芝士后,食火龙果可以平衡下心理,好似健康d😛🔸炸鱼薯条沙律 Fish & Chips $128好。大。件大过只手掌、同炸得比较深色,我以为上咗两条油炸鬼👻重点系条鱼真系足料!唔会系一大旧炸面粉 入面细细啖既鱼 兼且肉身软熟。当然 系食唔晒既😬🐶friendly当天系假日中午,都几多人,明显地跟唔切应对,但侍应们系几nice 既#GreenWaffleDinner📍元朗型点一期地下G002号舖分店:中环、铜锣湾
「Green Waffle」 <元朗>

唔好睇佢细细碟 再多就会好漏

同埋食咗咁多芝士后,食火龙果可以平衡下心理,好似健康d😛

🔸炸鱼薯条沙律 Fish & Chips $128

好。大。件

大过只手掌、同炸得比较深色,我以为上咗两条油炸鬼👻

当然 系食唔晒既😬

🐶friendly