2021-03-11 1398 浏览
又黎海港城!呢个疫情去得最多都系呢个商场,冇办法,推出嘅coupon 优惠真系非常之吸引,等同半价!所以会逐间周围试食,讲真如果唔系有coupon优惠我真系未必会嚟呢度!呢度卖点户外全海景,坐喺度一边sabu sabu 一边饮啤酒🍻,真系好爽快食物方面:由于第一次黎唔知叫乜,所以叫店员推介,我哋三人叫咗个set ! 由于本人唔食牛,问下可唔可以一半牛一半,注意本身个set 系日本和牛sabu sabu,店员本身话唔改得,之后同厨房倾左一轮又话改得,所以个set 系一半牛一半猪,但系埋单之后睇返餐牌谂返咁样转系非常之唔抵呀😩早知唔叫套餐净系一个猪嘅美人锅!不过我只会嚟一次就够!食物唔算特别吸引,完全唔值咁嘅价钱!

食物唔算特别吸引,完全唔值咁嘅价钱!