2012-08-24 21 浏览
由于我住乎近, 所以一日三餐都试过去黎道.见到之前两个食评都唔系咁好, 我觉得自己都要俾少少意见.茶/ 啡/ 红豆冰同包类食品真系无得顶, 茶餐厅嚟讲, 我比好高分.碟头饭大碟, 一定够食. 小菜其他地方一样啦, 建议叫多碟炒粉面饭.早餐, 一般茶餐厅式早餐, 最近送埋茸容多士加冻饮, 大约$28, 算合理.午餐, 人比较多, 有时一两个人食要搭台, 超大碟, 大约$40.晚餐, 有时要等叫位, 十点后去就唔洗等. 小菜算OK, 炒粉面饭就超抵食, 汤就唔错, 起码好过啲细餐厅. 每位$43 - $100 左右啦.宵夜, 有粥有面, 好似话两点几无得炒粉面, 但系3点后就可以叫早餐, 我多数去食个猪扒包加热饮, $27蚊, 无得顶.有时去到好多人, 服务真系好普通, 但系宵夜去到, 同啲人倾计比下意见, 佢地又慢慢真系有改善. 可能始终我去得比较多, 觉得好多野都几唔错. 野食唔会唔入得口, 价钱唔算唔合理, 服务都绝对可以接受.最紧要系比完意见佢地真系有改善, 绝对有诚意!
由于我住乎近, 所以一日三餐都试过去黎道.
见到之前两个食评都唔系咁好, 我觉得自己都要俾少少意见.

最紧要系比完意见佢地真系有改善, 绝对有诚意!
题外话/补充资料: 个农夫包起初无红咖喱, 寻日试都几唔错. 个包愈大入面就会愈多料, 不过我真系未试过佢既四级农夫包, 实在太大个... 我估要四五个人去先叫得. 平时一个人去, 食个中型都未必食得晒. 睇个人食量啦. 不过佢既茶啡真系唔赞唔得, 开头我都唔饮嫁, 不过佢老板系咁SELL我, 试完之后真系几OK. 如果觉得饮品系重要既话, 黎间野会留得住你啰.
2012-08-24
等候时间
10 分钟 (堂食)
$30 (宵夜)
  • 猪扒包