2014-06-20 280 浏览
今次约左朋友,去到深水埗个啲Party Room度玩,泊完车行过去时见到有叠传单挂左系街口,仲比我见到有久违了既新疆羊肉!哈哈哈哈~ 撇左张睇,越睇越怀念以前食烤羊肉串既日子。于是我就少少地叫左几样野食外卖(其实啱啱先食完饭!)。我当然叫左孜然羊肉串喇,仲有京酱鸭丝卷饼,同埋传说中既天山雪菊!今次因为太兴奋既关系,食晒都唔记得影相,哈哈哈哈,影住张传单顶住先!孜然羊肉串好好味,好怀念以前食过正宗新疆/北方菜既孜然羊肉,好惹味!肉唔会烤到好干,仲好Juicy,好抵赞!另外既京酱鸭丝卷都系十足惹味,男朋友食到停唔到口,仲过份到话想encore,痴左!2样野食都100分,最后到杯雪菊,佢坚系好劲菊花味,但好淡,我expect有甜味嫁啰~ 上次出面饮过都有甜味,今次呢度只有纯菊花味,比地上黎真系逊色左。总括黎讲,呢度野食满分,杯饮品改善一下就perfect了!

等候时间
15 分钟 (外卖送餐)
  • 羊肉串