2020-04-27 596 浏览
通左一晚顶谂唔到有啲乜嘢开紧,又唔想颓食麦记,所以喺铜锣湾行行吓就嚟咗一栏拉面啦。🤣🤣仲记得以前同朋友嚟食一栏拉面系要等成个几两个钟先至可以入去食㗎,不过都唔知系因为近排冇乜人出街定系因为太早嘅关系,一入去就有得食啦🥰原来而家仲做紧优惠,我叫咗一碗拉面佢就送咗3块叉烧啦。平时加叉烧真系好贵㗎🙈🙈🙈原本仲担心佢冇以前咁好味,点知原来嘅味道仍然维持得好好,我嘅朋友嗌咗硬面,我就带咗软面,两个都各有特色,都好好味呀😚最钟意一栏嘅嘢就系佢可以比你自己拣面嘅硬度,仲有汤嘅油腻,同埋浓度,令到每样野都可以根据自己所说你选择之后仲叫咗呢个抹茶杏仁豆腐,系甜品嚟㗎,真系非常之特别架记得去试吓啦

拉面
抹茶杏仁豆腐