2022-06-23 753 浏览
6:45去到谂住堂食,要等位无问题,本身叫我坐门口包外卖张枱,阿姐即刻行出黎厨房叫我等第二枱走,点知去到7:10咁岩又有客堂食,个男人叫左个客坐低,我就同返个男人讲我等位先,阿姐即刻出黎同佢讲系我等先,点知个男人叫我:你咪坐包外卖张枱啰,头先都叫你坐呢到(如果系无问题阿姐都唔会叫我等第二张枱啦,下话)仲要讲我点知你地边个先边个后,唔知都可以问下挂,其实等左20分钟,你比左个位人地先都唔紧要,一句唔好意思都无,仲讲话坐呢到无问题,大佬你d外卖成枱都系,碗野都无位摆,仲要近住商场门口冇冷气,系咁出外卖拎外卖,我系黎食野,唔系你d员工系铺头食饭,其实咁辛咪唔好做堂食啰,一路食野听住d客都系问下等左半个钟个外卖有未,佢就答返系要等咁耐架㖞,你睇唔睇到我好多单?到左会叫你架啦,人地都系问下姐,又唔系吹你,未有咪转头再黎啰,你门口又唔系大,唔通个个企哂系你门口等咩,一句总括,态度恶劣,生意好唔好都唔系应该咁嘅态度啰,想嗌交去食就啱㗎啦
2022-06-22
等候时间
20 分钟 (堂食)