餐厅: Enjoy Eat
资讯:

2015-08-23 680 浏览
架车要拎去验要去九龙城一转,放低架车之后,行行下有个小朋友企喺一间餐厅门口,同我讲姐姐你同我爸爸间餐厅一样咁靓,当时个心即刻甜一甜,然后我望入餐厅里面,睇到好多画同埋好特别嘅摆设,所以决定揾日试下先。决定星期日夜晚去试,一入餐厅,又见到果个小朋友,欢迎光临咁多位靓女,真系未食都开心。接住有一位小姐拎餐牌俾我哋睇,本住试一试嘅心态叫咗一个西瓜沙律,一食,哗!超级多汁吖。配合火箭菜同水牛芝士,真系超级特别。之后我哋叫咗羊架、三色焗蚝、黑松露意粉、pizza,食到我哋哗哗声,不论卖相定味道,真心俾100分。加上价钱合理,又冇加一,服务又好,真系冇谂过今时今日香港有一间咁特色又平又好食嘅西餐厅。由于食得太饱食唔落甜品,所以决定下次一定要再嚟试一试。从来唔会写食评嘅我,真系好想同大家分享呢间咁好食嘅餐厅。

等候时间
10 分钟 (堂食)