2015-09-06 1270 浏览
每个星期日都同爹地妈咪食饭,今日妈咪提议去「左麟右李」食,前一晚上openrice睇过都多好评,心谂应该冇事既.....点知...装潢好靓,成间「糖潮」格局,已经觉得唔系做香港人生意,望入去坐晒人,都系强国人样,店员好快安排我地坐低,一坐低,小朋友位下面全部都系水😰我套碗筷,碗有豉油渍(未影已经收走),汤匙上面有粒干左既饭同豉油渍😡可以再污糟d丫笨😡果下冇晒胃口。侍应又唔觉得佢有唔好意思既样,目无表情收走就算😒碟其实都油油地😰到睇餐牌,其实唔平,平均一个𩠌约$100,收咁既价钱有好既质素系唔紧要既,想行中上价餐厅唔该卫生环境好少少得唔得?黎到冇理由食粥,想食粥又唔会黎呢道,但又唔觉得有咩菜吸引,好似烧味正,但听到隔离台话唔好食😰是但叫几样试下(好彩醒目冇叫得多)好普通又好细碟,莲藕唔脆,菇冇味😰好似系海鲜粉丝煲,好惊呀,成个煲上至海鲜下至粉丝都完全冇味,个底超级多油咩事😰食到底全部系油唔敢食。成既最好食系呢碟牛柳粒😒但牛肉唔系全熟仲见生,够冧够入味,牛柳粒大既好大,细粒既可以超细粒,点解唔大细差唔多?好似自己屋企乱切炒埋一碟咁啰,又细碟,盛为$108+10%我其实觉得佢地都系岩番去唱歌

好普通又好细碟,莲藕唔脆,菇冇味😰

我其实觉得佢地都系岩番去唱歌赚钱比较好,如果开餐厅开到咁真系不如算,我都好想知d好评点黎。
2015-09-06
等候时间
5 分钟 (堂食)