2023-02-25 902 浏览
衬住仲系称得上好清凉嘅天气😆唔约打多几转边炉点得住同样热爱火锅嘅亲朋好友😆今晚又book咗位✌🏻(大家记得订定位!因为见好多客人入嚟walk-in都冇枱🤭可想而知呢度几受欢迎)坐低叫定佢哋自家制嘅清热饮品先🥤支装干净衞生!要咗🌟竹蔗茅根水🌟香茅柠檬薏米水!好养生解渴嘅感觉饮落舒服☺️☺️汤滚前食住餐前小食🌟风沙椒盐粟米 先🌽甜度高嘅粟米加上惹味嘅风沙椒盐开胃啱哂👍🏻(每枱仲有酸酸哋嘅陈醋云耳作前菜) 好啦我哋个🌟浓汤花胶翅群炖鸡锅 滚起啦!咁足料唔执输饮番碗汤先😍😍翅群真系一排排无欺场🙌🏻仲有胶质十足嘅小花胶筒!当然唔少得鲜滑鸡件, 红枣等等材料!成个汤底鲜甜入味👍🏻👍🏻打边炉点少得叫牛肉呢!我哋叫咗🌟手切霜降安格斯肥牛🐂摆盘又靓!肉质系睇得出嘅靓纹质素😃牛味浓且油脂分布平均!仲有叫咗🌟广岛蚝!都几大只又唔腥!🌟鳕鱼蟹棒 小朋友至爱!🌟自家制西洋菜带子饺子 咬落食得出西洋菜独有香气口感几特别!🌟自家手打虾丸墨鱼丸 两款都劲弹牙又鲜味!!😁朋友都食得满意!话要下次再嚟试埋其他正嘢㖞!!

😁朋友都食得满意!话要下次再嚟试埋其他正嘢㖞!!