(呢篇唔系食评,纯粹分享排队经验,最后都买唔到曲奇,好可惜)朝早七点几到达,店内已有职员准备,而店外有几十人排队。听到排头位o既人话凌晨四点几已经黎到商场门口排,等到商场开门时就入店舖门口排队。 排既人有好多都系内地游客,有D仲带埋大o急黎扫货。店员后来开放店舖隔离o既后楼梯俾人排队,呢个时候先发现原来有唔止几十人,系有接近一百人(我一路行一路数住)!由二楼排到一楼,由一楼排到地面,地面环境非常恶劣,后楼梯o既出口系一条充满垃圾o既后巷,加上当日落雨,垃圾味经过发酵,味道真系好臭,最后排左阵队都系忍唔住要走,放弃左。排队排到落后巷,要闻住垃圾咁排系意料之外o既事,不过相信Jenny Bakery开放后楼梯俾人排队已经系比较好o既安排吧... 因为如果俾人排o系商场一定会阻住其他店舖做生意。下次要买都系再早D起身,或者避开新年时间买吧。
(呢篇唔系食评,纯粹分享排队经验,最后都买唔到曲奇,好可惜

。 排既人有好多都系内地游客,有D仲带埋大o急黎扫货。

下次要买都系再早D起身,或者避开新年时间买吧。
2013-02-06