2020-06-29 675 浏览
虽然相丑,但无阻食物嘅美味🙈原本想食猪手+水饺河粉,但系再望真啲个店名同餐牌,唔食翻样招牌𩠌好似对唔住佢哋,于是嗌咗牛杂+水饺面😂呢间位于天瑞街市内,系啲街市出口隔离,如果唔识路/揾唔到,可以围住个街市嘅外围行就ok。影餐牌个阵偷偷睇去入面,见到都有几枱位比客人坐。首先讲下金牌牛杂,真系名副其实!啲牛杂首先份量多,系良心小店😭可能呢到已经系街上面某啲食水深啲嘅店嘅细牛杂份量。有时食牛杂会有啲臭味或者咬好耐都咬唔完,呢间嘅牛杂都冇上面嘅问题,仲要配汤底都夹同入味。而凤城水饺超足料!大大粒,大过只匙羹,我睇到个阵都好惊讶!😂最后个面都唔错!平时唔知点解好抗拒食面,但呢间条条分明,弹牙有咬口,唔会淋patpat👍🏻 份量都够,如果系我食量(可睇翻我自介),今日嗌埋冻柠水,都7成饱😂(sorry大食啰)p.s. 辣酱额外比,可以试下辣唔辣再决定落几多,又唔会比啲汤索晒搞到极辣,好细心💜
虽然相丑,但无阻食物嘅美味🙈
影餐牌个阵偷偷睇去入面,见到都有几枱位比客人坐。
金牌牛杂双拼凤城水饺面
凤城水饺