今日同朋友放假,去咗佐敦庙街行街,经过一间越南餐厅,就试吓去声,因为见到个招牌好靓,入边装修企理,卫生程度唔错,所以就吸引咗,就去试吓,然后发现呢度嘅牛汤河真系好好食,专业水准,一定要推介啲朋友食啊,呢度我每次嚟到都见到有例牌自选两𩠌,或三𩠌汤河饭,佢哋一定要叫招牌牛肉汤,因为个汤底真系有好重嘅牛骨龙汁汤,非常好味,而且佢哋嘅汤底都系清甜不油腻,非常之暖位啊,冬天食左成知人都暖笠笠,饮完都唔会非常口渴啊,而且加埋河粉,真系好好食呀,而且份量十足,真系好抵食呀,而且佢都有唔同嘅配料选择,有萝卜,娃娃菜,手撕鸡,牛腩,仲有牛油,仲有佢哋嘅猪颈肉都好好食㗎,加埋蜜糖酱,甜甜地,真系好好食呀,而且入边嘅服务非常好, 侍应全部都好主动同埋好亲切,所以我觉得真系加分啦