2020-04-17 44 浏览
扫开长沙湾就行咗过去荔枝角𠮶边揾好嘢食😂本来想去D2㗎,但好多人🤣于是,揾咗间都几近嘅日本野🤩地点嚟讲,佢都真系几方便~喺荔枝角地铁站一上到去,经过个商场之后喺东海堂隔离,就系喇!!仲要,落雨吾洗怕湿🤣都好易揾!!多拉a梦迷更加要去,个设计几令㗎!!!佢门口有大大只同你打招呼!有扭蛋机比你玩添🤣真系好似去咗日本禁!!好得意!!!!我地玩左一阵😂😂入面好空旷!我地早去,所以都无咩人,好舒服!!距离都有番禁上下,倾计都好适合!!佢餐牌好多可以set,又吾算好贵!!结果我地都系跟openrice啲热门叫😂😂叫咗个猪软骨拉面😍78蚊大大碗!好多拉面😂个汤又好浓味,味噌味!送拉面好啱心水🤪个猪软骨好林滑,吾会咬烂牙😂而且好入味!不过只糖心蛋就吾算好入味,但就系流心嘅!!!!我地忍吾住都叫咗个刺身!做紧优惠,48蚊3块!好肥都好厚嘅都😛好抵食!!不过佢忘记比wasapi我地,之后问都好快就有!!!佢地行动得好快😎赞!
都好易揾!!多拉a梦迷更加要去,个设计几令㗎!!!

佢餐牌好多可以set,又吾算好贵!!