餐厅: 紅城冰室
资讯:

中环食嘢,我一向都觉得最紧要系快靓正而呢一间红城冰室就满足到我呢三个愿望啦!呢度食物种繁多,今次我就食咗个常餐系佢嘅瑞士鸡翼捞公仔面咁常餐另外都会再跟个葱花炒蛋同埋丹麦多士,冻饮就另外加$3!丹麦多士烤得非常之香脆,而且炒蛋相当惹味,配合埋葱香,真系一流瑞士鸡翼都够晒入味公仔面唔会太硬都唔会太淋,捞埋啲汁一齐食呢啱啱好呢度lunch time都多算多人排队㗎因为佢哋嘅伙计呢亦都手脚好快,所以其实都系每次都系等大概5至10分钟呢就可以拎个外卖走㗎啦
中环食嘢,我一向都觉得最紧要系快靓正
而呢一间红城冰室就满足到我呢三个愿望啦!

呢度食物种繁多,今次我就食咗个常餐系佢嘅瑞士鸡翼捞公仔面

呢度lunch time都多算多人排队㗎
外卖自取