2020-08-09 1007 浏览
我地叫左一个和风脆鸡二人餐,有一个普通批、两件和风脆鸡和一个意粉,外卖自取买满$180送蜜糖鸡翼4只,做新会员又送一客薯角,很丰富。Pizza选了千岛海鲜批,材料有小虾、鱿鱼、蟹柳、菠萝粒、青椒洋葱等,加入适量芝士,口味唔太heavy,唔油腻。我一向钟意食phd炸鸡,香脆得黎炸粉唔厚,肉嫩juicy,呢个和风脆鸡加左日式烧汁木鱼铺面,仲有d海苔天妇罗碎碎,好好味,十足章鱼烧的味道。菠菜磨菇鸡肉芝士白汁意粉呢个意粉味道冇我想像中浓,芝士焗得唔够香。份量足,鸡肉嫰滑配上菠菜、洋葱和蘑菇,只是调味个人觉得较为淡。蜜糖鸡翼味道很不错,香口得来又唔会干,炸得皮香脆,加上甜甜的酱汁,应该冇人抗拒到。送的薯角都大份,香脆薯味浓,沾上茄汁,一口接一口。最后梗系要叹埋冻饮,我地就拣左珍珠奶茶和香芋奶茶。

菠菜磨菇鸡肉芝士白汁意粉

蜜糖鸡翼

送的薯角都大份,香脆薯味浓,沾上茄汁,一口接一口。

最后梗系要叹埋冻饮,我地就拣左珍珠奶茶和香芋奶茶。
外卖自取
用餐时段