2K
一個人0係佐敦亂行一通, 食 lunch 前0黎試試呢間甜品店. 11:xx am 0黎到, 10 個客有 9 個都係食 set lunch, 一坐低老闆 (?) 已問我想唔想飲碗湯先, 一聽到我話只想食甜品, 佢又介紹我食佢0地隻「招牌木糠布甸」($30)... 雖然睇過食友 Yan 的食評話一般, 但見老闆咁有誠意, 咁就點話點好啦.2 分鐘就有得食... 層次唔算分明, 質地幾幼細, 食落幾滑溜, 味道 (原味) 亦 ok. $30 一杯, 份量係唔細, presentation 亦幾靚, 但質素一般, 唔抵.無興趣再幫襯, 不過老闆實在十分熱情好客, 介紹呢樣介紹0個樣, 多謝前多謝後, 我離開時仲幫我開埋門, 服務態度好得無0野講, 印象係唔錯的.

招牌(原味)木糠布甸 ($30)