2020-03-01 782 浏览
食完飯嘅晚上,同朋友去咗元朗度食甜品,呢條街係幾年前係好多好多好多甜品店既,唔知點解得返一兩間。 可能租金太貴吧依間小店位置都非常之方便,隔離左右都非常之多餐廳,如果有用開某個餐廳search engine , “和你eat”既話 ,依間榜上有名呢度嘅甜品都一應俱全,waffle 丫,冰丫,中式糖水都有芒果河粉,個芒果超級甜,河粉煙銀度都好夠,我哋一致認為好食好耐冇食個棉棉冰,個冰本身已經有好濃烈嘅可可味,加埋朱古力脆脆同埋朱古力雪糕好食,嚟緊仲會更加熱我諗呢個甜品會好受歡迎心太軟,呢個製作需時,同埋佢一擺喺枱上面都係好濃烈嘅朱古力味,好香,重點佢係流心,想睇片嘅要去我IG😂😂😂總括嚟講,依間小店嘅食物質素都幾好,甜品店來講我認為係適合朋友聚會同埋情侶拍拖嘅

呢度嘅甜品都一應俱全,waffle 丫,冰丫,中式糖水都有

芒果河粉,個芒果超級甜,河粉煙銀度都好夠,我哋一致認為好食