2025-07-01
今天買了三餸飯首先去到現場,唔知係咪落場時間(但佢係中門大開的!)無論是門口接待處還是收銀處都無樓面,推住架bb車企係門口嗌左幾分鐘都無人出黎招呼,要行入去餐廳好入面先有人見到我地。落單三餸飯,分別是梅菜扣肉,涼瓜鴨件和粟米魚塊,附送鴨湯一碗。收到的外賣抱歉打開實物沒有記得拍照,因為太震撼扣肉只有薄薄3片,約1-2mm厚度,大概一隻雞蛋切面的大細(就如佢餐牌圖片一樣嘅厚度,但1/3的大細,3塊!)其餘的都是梅菜,梅菜是夠味的,但是只有這3塊扣肉,是否合理?涼瓜鴨件,涼瓜是對味的,奈何鴨件是鴨外殼,只有骨沒有肉,而且很多碎骨,那又是合理嗎?三餸中只有粟米魚塊是正常的!另外送的一個鴨湯,那個是什麼地方的鴨湯?如清水一樣透徹的清湯,零湯渣,鴨味係飲唔到嘅,味精味是足夠的,都幾想知道係咩食材及食譜。如果貴公司想有回頭客,就想一想如何改善,如果連自己的員工都不會光顧,就不如收起它,不要丟人現眼。
收到的外賣
抱歉打開實物沒有記得拍照,因為太震撼
三餸中只有粟米魚塊是正常的!