2020-07-01 519 浏览
🇭🇰龙凤号·有罢市既小黄店💛呢间我地话左想去食好耐 但系因为我地真系比较少去观塘所以一路都未食过 依家终于有机会啦🤭😌·惹味肉燥干拌板条 $42呢个我地都系第一次食 佢几好味 个板条系似粗身既米粉 口感好得意 之后佢上面有好多炸干葱同埋肉燥 口感好好 推介大家试下🤤·卤水拼盘 $78佢D卤水都几入味 而且唔会过咸 不过唔知系咪因为佢同D大肠一齐卤 佢D卤水有少少骚味🤭🤭卤蛋同猪耳都还好 个骚味唔系好明显 但系个卤豆腐就都几骚下 我唔系好受得住🙊🙊😂不过佢个猪耳口感都几好 而且食落都干净😎·酱烧茄子 $38佢个调味都好惹味既 不过唔知点解好似唔系好入味咁 唔知系咪个酱同茄子分开整🤔🤔所以食落唔够正·盐酥菇 $42呢个超大碟 佢个杏鲍菇炸完仲系超juicy而且个盐酥做得几好😌如果佢有个盐酥拼盘就好 咁就可以试多D款我地个日上齐晒D野先发现 我地原来唔小心嗌左大部份野都系素菜LOL ·📍观塘骏业街56号中海日升中心2楼2B号舖
🇭🇰龙凤号
惹味肉燥干拌板条 $42