2023-02-17 678 浏览
记得以前去英国既时候有食过flat iron,翻到香港之后就冇再见过了。呢间Top Blade Steak Lab 唔算好贵就食到flat iron,最重要既系,佢地有free-flow既黑松露薯条!我净系食薯条都食左好多兜😂1⃣️香草平铁牛扒($ 160)(增量50%+$70) 觉得增量之后份量啱啱好,拣左medium,中间既肉系粉粉嫩嫩咁好靓好好食😚另外仲有蒜可以同扒一齐食。呢个价食到flat iron真心算抵。  2⃣️黑松露薯条(免费) 薯条系任食架🤩一坐低,过左一阵店员就会攞一人一都黑松露薯条比我地,薯条应该系啱啱炸出黎,热辣辣脆卜卜,而且松露味系好香。薯条食落唔会太咸,调味啱啱好~食完一兜之后可以任意refill,次次refill都有新既热辣辣既薯条黎,薯条都真系好高质!我起码refill 左三次!
1⃣️香草平铁牛扒($ 160)(增量50%+$70)
2⃣️黑松露薯条(免费)
香草平铁牛扒
黑松露薯条