2021-07-03 394 浏览
都明嘅香港pet friendly嘅地方唔多,难得yoho商场系可以带狗入去。今次选择左去Green waffle。虽然毛孩冇得入餐厅,但可以相隔一条柱咁放喺商场嘅范围,而主人就系餐厅内进食。难得可以凉住冷气同狗狗一齐进食特别要赞嘅地方系,仲有pet menu比狗狗选择,虽然我地冇叫到,但都欣赏餐厅提供比毛孩讲返食物,今次系星期五夜晚黎。happy hour时段先黎一杯cocktail火龙果在加酒,浸味其实都几特别前菜先食咗鸡翼,酸酸甜甜咁都几开胃主角嚟㗎叫咗个全日早餐,钟意食waffle既我觉得好味呀!仲一定要加埋maple syrup一粒粒嘅薯仔都好特别钟意食薯条嘅我,最后再食埋fish and chips 饱哂埋单两个人五百几,可以享受到商场嘅泊车优惠。平时想带埋系室内凉冷气食下野,都系一个好选择。不过留意番只可以坐近商场位置嘅时候座位,可能预咗向餐厅留定位好啲

讲返食物,今次系星期五夜晚黎。
happy hour时段先黎一杯cocktail

火龙果在加酒,浸味其实都几特别

前菜先食咗鸡翼,酸酸甜甜咁都几开胃

主角嚟㗎
一粒粒嘅薯仔都好特别

埋单两个人五百几,可以享受到商场嘅泊车优惠。
2021-06-04
  • 窝夫